13.01.19

Käsitöö postitus: Aafrika lille motiividest öökull

Pinterest avarustes ringi kolades ja tulevasele printsessile voodikaruselli ideid otsides leidsin motiividest heegeldatud loomad. Otsingusse võib panna näiteks "african flower animal pattern." Esimesena jäi silma öökull ja siis kõik teised loomad. Mul on aga mingi öökullide laine peal, seega jäi öökull. Alguses pidi see tulema mitte roosa, sest härra on natukene väsinud roosamannast :) Kahjuks polnud sinistes toonides lõngad aga ühejämmused ja nii saigi öökull roosana tehtud. 

Idee (allikas: Pinterest)
Arvasin, et selle tegemiseks läheb vähemalt kolm nädalat (eesmärgiks seadsin, et peab olema valmis, kui härra töömaalt naaseb). Läks tegelikult nädal ja üks päev. Esimese hooga tegin valmis kõikidele motiividele tumedad sisud (üks õhtu). Seejärel kõikidele südametele ümber roosa kihi (ca 1 päev). Valget osa heegeldasin hakkasin motiive koheselt ka ühendama. 

Motiiv (allikas: Pinterest)

Ühel hommikul pidin ka haiglas käima ja glükoositesti tegema ning siis oli heegeldus mul kaasas. Nii mänus oli ITK´s istuda (sest kõndida võis ainult WC´ni, mis oli max 15 sammu :) ) ja meisterdada. Sattusin aga tuhinasse ning valgete silmade kohtadesse sattusid samuti motiivid :)
Seega tuli leida lahendus silmade jaoks. Väike otsing mu lemmik lehel Pinterest ja silmad olidki leitud. 


Silmade muster (Allikas: Pinterest)
Peale pesu otsustasid esialgsed silmad värvi anda. Seega sinine värvis valge helesiniseks. Samuti üks silma juures olev motiiv muutus sinisiseks. Seega tuli silmad uuesti heegeldada :/ Sellest on mul nüüd kahju, aga ma seda ühte motiivi ei vaheta välja. Nokk andis ka kollast ümbrusele, kuid see jäi nii nagu on. Nüüd aga olen targem ja längakotis olevaid iidamast-aadamast ajast lõngu ei kasutda. Jääb aga nii, sest nii peab.






Ja selline ongi Eliise kolmas mänguasi ❤️

Kommentaare ei ole:

Beebimüts

  Alusmaterjal: ☝ Heegelnõel nr 3.5 ☝ Valge mohäärlõng ☝   Valge "tavaline" lõng ☝   Õmblus-/Sukanõel Pistete selgitused: ah -...