11.09.15

Cthulhu labakud

Suve alguses sain tellimuse ühelt sõbrannalt, kes oli neti avarustest leidnud ühed kindad. Mustrit  polnud, ainult pisike valmiskinnaste pilt. Võtsin väljakutse ikkagi vastu ning hakkasin mustrit otsima, kuna pildilt seda välja mul lugeda ei õnnestunud. Otsisin muudkui octupus ja octupus. Õnneks on Googlel olemas ka pildiotsing ning nii sain teada, et tegemist ei ole mitte octupus'i vaid Cthulhu'ga. 
Cthulhu on 1928.a. loodud kosmiline karakter H.P. Lovecrafti poolt. Ta kujutab endast olendit, kes on osaliselt kaheksajalg, osaliselt draakon ning osaliselt inimene. Loe juttu "Cthulhu kutse" (ulmekirjandus!!!).

Lõngadega oli ka veidi keeruline. Emps ostis meile ca 50-60€ eest lõnga mõõdunud kevad-talvel, kuid seal puudus see õige roheline. Seega see tuli mul endal soetada. Must lõng oli mul jalutama läinud ning mu Tartu Kaubamaja lõngapoes seda samuti polnud tol hetkel - hahahah. Kokkuleppeliselt asendasin musta lõpuks sinisega, mille leidsin õnneks enda lõngavarudest. Skoorisin kunagi Taaskasutuskeskuses ja sain täislambavillase lõnga vihi väga hea hinnaga. Seal võis olla ca  pool või üks kilo seda, umbes 7 arvestatavat lõngakera sain. Rohelise 140g eest maksin ca kolm korda enam kui suure vihi eest :)

Vastutasuks kinnaste eest sain omatehtud konservi, pitsakatet ja veel miskit hääd, mis mul meelde ei tule. Nimelt ootavad need mind Saaremaal.

KINNASTEST
Lõng: 100% lambavill
Vardad: 2.0
Silmuseid vardal:15
Muster: LINK
Kellele: Naisele, kellel on Harju keskmine käsi :)

Allikas

Kommentaare ei ole:

Beebimüts

  Alusmaterjal: ☝ Heegelnõel nr 3.5 ☝ Valge mohäärlõng ☝   Valge "tavaline" lõng ☝   Õmblus-/Sukanõel Pistete selgitused: ah -...