13.09.15

Suveprojekt 2015

Mais otsustasin, et proovin teha midagi aeganõudvamat, et tühja kindaid ja sokke mitte kududa. Pikalt mõtlesin, et mis see "keeruline" asi siis olla võiks. Lõpuks otsustasin taaskord beebiteki kasuks. Valmimis tähtajaks määrasin endale augusti kuu.
Mustrit otsisin ikka päris tükka aega. Alguses valisin ühe teise mustri, kus olid vaid parem- ja pahempidised silmused, kuid olles natuke aega toda mustrit kudunud sain aru, et see on suht mõtetu  muster ja alustasin uuesti otsinguid. Lõpuks leidsin palmikmustri, kus oli ka õhksilmuseid. Ei midagi keerulist :), ent ometi piisavalt palju pusimist. 
Tekk ise on siis kootud, kuid ääred (mis elavad oma elu) heegeldatud. 
Täpselt viimasel augustikuu päeval tõmbasin otsad kokku. Muidugi töö pesemine, venitamine jne vajalikud tegevused liikusid septembrisse.

BEEBITEKIST
Lõng: 100% akrüül (nii, et ei ole öko!)
Vardad: nr 3.5
Silmuseid: enam ei mäleta
Muster: LINK
Suurus: 85cmX115cm (kuid ma kudusin küllaltki lõdavalt, seega venib tekk igate pidi ja võib olla ka suurem. Võtsin sellise tavaoleku möödud :) )
Saadavus: Saadaval







Kommentaare ei ole:

Beebimüts

  Alusmaterjal: ☝ Heegelnõel nr 3.5 ☝ Valge mohäärlõng ☝   Valge "tavaline" lõng ☝   Õmblus-/Sukanõel Pistete selgitused: ah -...