13.01.19

Käsitöö postitus: Heegeldatud puslepall ("Jääkaru")

Hetkel on mul pooleli mitu heegeldatavat projekti. Pooleli just seetõttu, et viimase lihvi materjale pole (näiteks vatiini või fliisi).

Pinterestis kolades leidsin sellised ägedad puslepallid (Amish puzzle ball). Neid on nii tavalisi kui ka näites loomadeks tehtuid. Leidsin, et vahva asi mida proovida. Alguses pidin heegeldama peast, kuid lõpuks leidsin ka ühe inglise keelse juhendi.

Muster : http://www.lookatwhatimade.net/crafts/yarn/crochet/free-crochet-patterns/crochet-amish-puzzle-ball/
Lõng: 100% akrüül
Heegelnõel: nr 3

Jupid

Palli jupid valmis

Pall kokkupandult

Ja loomulikult ei saanud pall niisama jääda. See tuli teha loomaks, et kokkupanemine veidi mõtlemist nõuaks :) Või noh, tegelikult soovisin kohe aluguses , et sellest saaks jääkaru.
Kehaosade jaoks mul mustrit ei olnud ning need tulid loominguliselt töö käigus. Pead tehes sai aga lõng otsa :). Seetõttu on pea liiga väike ja kõrvad hoopiski teistest lõngast ning pea jaoks minu arvates ka liiga suured :). Tegelikult ei tundu ta üldse karu moodi...  Loodan, et võtan end kunagi kokku ja teen pea uuesti (NB! Kui keegi teab, kus saada pea heegeldamiseks mustrit, siis võib jagada).

Ühe jala sisse panin ka jõulukulina (see mida poest jõulude ajal 0.90€ eest osta saab, et lapsi toetada). Helin ei ole selline hele vaid hästi mahe.


Eliise teine mänguasi, mis valmis saanud 

Karu juppidena



Kommentaare ei ole:

Beebimüts

  Alusmaterjal: ☝ Heegelnõel nr 3.5 ☝ Valge mohäärlõng ☝   Valge "tavaline" lõng ☝   Õmblus-/Sukanõel Pistete selgitused: ah -...