14.02.19

Käsitöö postitus: Konnake

Peale rõngastorni valmimist (LINK) oli mul Soomes üks tühi päev enne kojusõitu. Kuna olemas oli roheline lõng, siis otsisin konnamustri. Ainsaks kriteeriumiks oli see, et jäsemed peavad olema võimalikud viksed, et kõhupreili saaks selle tulevikus ilusti enda haardesse (soovitus härra õelt),

Leidsin sellise super pahura konnakese mustri (LINK) ja hakkasin meisterdama. Läks super aeglaselt, kuna just sel päeval oli pea selline eriti nõme. Õnneks oli see hetkel viimane selline päev, kus ka voodist oli raske välja saada. Nüüdseks on peavalud õnneks järgi andnud (miniatuursed ei lähe arve ;) ) ja elu on super lill.

Juhul, kui mul oleks olnud üllatusmuna muna, siis ma oleksin ka selle pannud konnakese sisse. Mõtle kui vahva, vehid sellega ja teeb häält ka. Kahjuks jäi aga see nüanss tegemata.

Heegeldamisel kasutasin heegelnõela nr 3 ja konnake tuli pealaest jala-tallani 26cm pikkune. Jalgade (ja käte) heegeldamisel kaldusin mustrist aga kõrvale. Seda esiteks seepärast, et ma ei suutnud aru saada, kuidas neid varbaid tekitada. Seeda tulid jäsemete otsad sellised toredad labidad :D . Teiseks oleksid need jäsemed tulnud veelgi pikemad.




LAULU 

Kommentaare ei ole:

Beebimüts

  Alusmaterjal: ☝ Heegelnõel nr 3.5 ☝ Valge mohäärlõng ☝   Valge "tavaline" lõng ☝   Õmblus-/Sukanõel Pistete selgitused: ah -...