03.07.20

Pitsiga euroaluste pehme kate

Avastasin just (juuli 2020), et ma pole kunagi sotsiaalmeedias näidanud oma euroalustest valmistatud istumiskoha katteid. Need valmisid tegelikult mais 2018 (LOL). 

Euroalused sain sõbrannalt ja lasin kuue kruviga kinni (LOL). Käetugi oli ka, kuid see on nüüdseks tegelikult alla andnud. 

Katetega nägin grammike rohkem vaeva. Kanga (endised kardinad), pitsi ja porolooni (endised madratsid) skoorisin kohalikust kaltsukast. Usun, et nende peale läks mul kusagil 10-20 euri. Madratsite ümbrise viskasin minema ning lõikasin porolooni õigesse suurusesse, see järel õmblesin kangast katted ümber ja VOALAAA. 

Õige suurusega kangast oli muidugi veidi keeruline leida. Enamus voodipesu ja kardinaid olid liiga väikeste mõõtudega, valest materjalis või vale mustriga :). Lõpuks aga sain selle ideaalse :)
Tegelikult on teisele osale olemas ka punased katted, kuid nendest ma ei viitsi praegu pilti teha ja need pole nii imeilusad ka :)






Kommentaare ei ole:

Beebimüts

  Alusmaterjal: ☝ Heegelnõel nr 3.5 ☝ Valge mohäärlõng ☝   Valge "tavaline" lõng ☝   Õmblus-/Sukanõel Pistete selgitused: ah -...