11.11.18

Käsitöö postitus: "Parim tantsijanna" tass

Jõuludel ikka raha läheb siia ja sinna. Ise ei pruugi seda aga märgatagi. Oktoobris valmistusin ka selleks, et Kaitralli tantsurühmaski tuleb kink teha. Enda tehtud asi on aga kõige parem kink (... söögi kõrval :) ) Otsustasingi teha "Parima tantsijanna" tassi. Kuna läheb naisele, siis proovisin lisada nö öhulisuse maiku. Samas, kuna tantsija samm peab olema kindel, siis pidi olema tunda ka tugevat joont. Nii valisingi tassile pitis ja värvideks liustiku sinise ja läikiva valge. 
Väljapoole panin mõlemat glasuuri ühe kihi. Tähed katsin esialgu valgega, siis kraapisin glasuuri tähtede pealt sukavardaga maha ja tegin need siniseks. Geodeedi tassil (LINK) panin glasuuri kohe tähtede kontuuride sisse ning hiljem ilmnes, et see on tegelikult ka parem valik. Samas, tassid tegin paralleelselt/samaaegselt ja nii saingi kohe tunda erinevate võtete vahet. 

Ei tundu küll, et see pitsi osa võik solla sinine :)

Mulle väga meeldis mu galaktika kauss (LINK). Üritasin ka selle tassiga midagi saavutada. Tulemusega väga rahule ei jäänud. Panin vaid kaks kihti glasuuri, alla valge peale liustiku sinine. Tegelikult oleks võinud liustiku peale panna veel valget. Sellisel juhul, oleks nende omavaheline mäng olnud ehk oluliselt põnevam. 

Väljast proovisin hoida nii puhast joont, kui vähegi võimalik, kuid kahjuks on sinine siit ja sealt pääsenud ikkagi valgega mängima. Samas on tulemsu päris OK. 100% rahul pole. Samas tean, et üheks veaks oli ka liiga vedel liustik. Samas oli see ka plussiks, kuna pitsiline muster on ilusti välja joonistunud. 




Kommentaare ei ole:

Beebimüts

  Alusmaterjal: ☝ Heegelnõel nr 3.5 ☝ Valge mohäärlõng ☝   Valge "tavaline" lõng ☝   Õmblus-/Sukanõel Pistete selgitused: ah -...