11.11.18

Käsitöö postitus: Siis kui savi jääb "suurest" esemest üle

Viirukihoidja

Siin on näha, kuidas on võimalik liiste kasutada äärte tekitamiseks/toetamiseks. Mustri saamiseks on kasutatud looduslikku "Eesti palmi" lehte. Glasuurimisel on kasutatud oksiide. Oksiididega lisad kõigepealt paksu kihi glasuuri, mis läheb igasse väiksemassegi praosse. Seejärel pesed värvi välja. Mida enam pesed, seda heledam tulemus jääb. Enne ahju minekut katad terve esieme ka läbipaistva glasuuriga, mis tagab eseme LÄIKIVUSE :)


Viirukihoidja vol 2, küünlaalus, kaelaehe, magnet külmkapile




Kausike



Küünlaalus



Kaelaehe



Lammas

Noh, selle lambaga ma lihtsalt proovisin, kuidas on vormi kasutamine ja erinevate glasuuride kasutamine väiksemal esemel. Praktilist kasutust pole ma sellele lambakesele siiani leidnud. :)





WC sildike

Esimese hooga soovisin proovida siirdepilti, kuid kuna tahma printeri asemel oli mitte tahmaprinter, siis see plaan läks nurja. Savi oli juba aga välja võetud. Hakkasin seda ihtsalt ümber vorpima ja nii sündiski WC sildike. Värvisin glasuurvärvidega. Selleks, et lõpptulemus jääks läikiv, katsin enne põletust veel ka läbipaistva glasuuriga. Tulemusega võib igati rahule jääda.









Nööp

Tehtud mustripulgaga!




Seebialusekesed



Kommentaare ei ole:

Beebimüts

  Alusmaterjal: ☝ Heegelnõel nr 3.5 ☝ Valge mohäärlõng ☝   Valge "tavaline" lõng ☝   Õmblus-/Sukanõel Pistete selgitused: ah -...